Over Holland Horti International

De Nederlandse export van tuinbouwproducten, -techniek en -kennis is van grote waarde voor de Nederlandse economie. 24% Van de mondiale handel van tuinbouwproducten is afkomstig uit Nederland en Nederland is marktleider in de productie van o.a. zaad en kas-technologie.

De meeste Nederlandse tuinbouwbedrijven zijn internationaal actief. Door krachtenbundeling en gezamenlijke positionering kunnen zij effectiever zakendoen en gemakkelijker nieuwe markten betreden. Holland Horti International is hierbij het centrale aanspreekpunt voor de gehele tuinbouwketen. Bijvoorbeeld als het gaat om handelsmissies met bewindspersonen, follow-up geven aan gelegde contacten, het ontvangen van delegaties, strategische beurzen of de Holland Branding voor de gehele sector.

Holland Horti International coördineert, stimuleert en faciliteert.

Met onze ‘loket’ functie komen vragen voor de NL tuinbouw vanuit de overheid en vanuit het buitenland centraal bij ons binnen. Door de kracht, kennis en ervaring van de deelnemende bedrijven bij elkaar te brengen, is Holland Horti International de ideale partner voor buitenlandse investeerders, bedrijven en overheden met ambities om de tuinbouwsector verder te ontwikkelen.

Holland Horti International treedt gezamenlijk op met de Nederlandse overheid en de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, waardoor er in het buitenland meer deuren opengaan, zowel bij overheden als bij private partijen.

 

Flyer Holland Horti International

folder - overzicht.PNG

Holland: your partner in feeding and greening the cities

front.png    factsheet.png

omvlee.png

Interview met Jan Omvlee, voorzitter Holland Horti International, in Telen & Trends, pagina 33.

 

Holland Horti International: Building Horticulture connections!